Amanae Theme Days

Life Breath

[Currently description only available in Dutch]

young woman breathes in cold

Iedereen weet wat ademhalen is, maar wie ként zijn/haar adem? Eigenlijk vreemd, want onze adem bepaalt heel veel van de kwaliteit van ons leven. Het is het eerste wat we doen in ons leven, en ook het laatste.

Als het moeilijk wordt, stoppen we vaak met ademen en beperken we het tot het allerstrikste minimum. Maar daarmee snoeren we ook het leven zelf af. En dat is intriest. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de longen heel veel verdriet te vinden is.

We hebben allemaal wel eens het gevoel bijna niet kan ademen, alsof er een zware last op onze borst drukt. Je adem wordt je letterlijk benomen. We zijn er heel goed in geworden om dat naast ons neer te leggen, en verder te gaan. Maar alles voelt lastiger en moeilijker, alsof je ploetert door een zware stroom modder.

Adem het leven terug in

Gelukkig bevatten de longen ook onze initële levensadem, die ons nooit verlaten heeft. Die op ons wacht om weer vrij in en uit te stromen. Het is een kwestie van daar weer contact mee te maken.

Het werk op de longen dat je op deze Amanae dag zal ervaren, gaat diep. Misschien ontwaakt de tijger in je, of laat je eindelijk dat diepe verdriet in tranen naar buiten rollen zodat je het leven zelf weer volop kan inademen.

In deze workshop beginnen we met diepgaand sjamanistisch ademwerk. Dit opent onze longen en brengt ons in een andere staat van bewustzijn. Daarna beginnen we aan de Amanae groepssessie. Lees hier meer over hoe zo'n sessie praktisch in zijn werk gaat.

man enjoying breath

Zondag 15 november 2020, 9u00-17u30
Prijs particulier: 195€ incl. btw
Prijs professioneel: 195€ excl. btw (235,95€ incl. btw)
Locatie: De Verdieping, Lievegem

Kom je van verder, dan kan je de avond voordien al toekomen. Informeer naar de de mogelijkheden.

Inschrijven kan online, of per mail (ook als je vragen hebt).