Amanae Theme Days

Courage And Confidence

[Currently description only available in Dutch]

lion in savanna

Moed en vertrouwen. Te weinig en we durven niets meer, we trekken ons angstig terug en vervallen in stilzwijgend voor ons uitstaren. Maar te veel, en we worden roekeloos en onbezonnen. Dan nemen we te veel hooi op onze vork en gaan we heroïsch ten onder.

Echte moed vraagt nederigheid, compassie en de wens om datgene te doen wat nodig is, niet waarvan je denkt dat het moet gebeuren, of waarvan je zou willen dat het gebeurt. Echte moed heeft geen ego.

Vertrouwen wordt vaak buiten onszelf geplaatst: vetrouwen op een ander, op een god, op de wetenschap en geneeskunde. Maar de kans is groot dat zulk vertrouwen vroeg of laat teleurgesteld wordt omdat we onbewust verwachtingen koesteren.

Echt vertrouwen kent géén verwachting, en aanvaardt elke uitkomst, of je dat nu moeilijk vind of niet. Vertrouwen komt vanbinnen uit, maar zit vaak weggeborgen onder een hoop angst, ongeloof en eenzaamheid.

Een leven zonder angst

Heb je de moed om dat onder ogen te zien, en zo je diepste vertrouwen aan te boren voor een leven zonder angst? Gelukkig kan je al moedig zijn zonder eindeloos vertrouwen.

Tijdens deze dag intensief Amanae lichaamswerk zal je de blokkades over je hele rug en in je nieren voelen en lossen. De nieren houden vaak veel angst vast, en behandelen het thema van vertrouwen. De onderrug staat typisch voor je basiszekerheid en stabiliteit, terwijl de punten op de bovenrug de longen omvatten, waar verdriet en moedeloosheid vaak worden vastgehouden.

Door jezelf hier in volle aanwezigheid te ontmoeten, kan de diepe angst, het verdriet en de eenzaamheid geheeld worden. Nu kan je weer met volle moed op pad, erop vertrouwend dat je er bent voor jezelf, en voor je innerlijke kind.

mom and son walking

Lees hier meer over hoe zo'n workshop praktisch in zijn werk gaat.

Zaterdag 26 okotber 2019, 9u00-17u30
Prijs particulier: 195€ incl. btw
Prijs professioneel: 195€ excl. btw (235,95€ incl. btw)
Locatie: De Verdieping, Lievegem

Kom je van verder, dan kan je de avond voordien al toekomen. Informeer naar de de mogelijkheden.

Inschrijven kan online of via mail (ook als je vragen hebt).